Cele șase alimente care încetinesc procesul de îmbătrânire

No Comments on Cele șase alimente care încetinesc procesul de îmbătrânire

Sunt sănătoase și fac minuni pentru trup și minte.

1. Roșii – Conțin licopen, un antioxidant care previne apariția mai multor boli de piele ce contribuie la procesul de îmbătrânire.

2. Avocado – Conține carotenoide, luteina și alte fitochimicale active care încetinesc procesul de îmbătrânire și reduc riscul de a face osteoartrită și cancer.

3. Morcovi – Conțin vitamina A și beta-caroten, substanțe care ajută la vindecarea pielii, previn apariția ridurilor și ajută corpul să scape de radicalii liberi.

4. Ananas – Conține bromelaina, substanță care ajută corpul să absoarbă și să descopuna proteinele.

5. Nuci – Aceste alimente au componente cu proprietăți anti-inflamatorii.

6. Fructe de pădure – Căpșunile, afinele și cireșele conțin cantități mari de vitamina C, vitamina E, vitamina K, fibre, antioxidanți, antocianine și mangan.

Leave a Reply